CERADE

Cerade za kamione i drugu namenu izrađujemo po EURO standardu, od visokokvalitetnih materijala poznatih proizvođača u raznim bojama i težinama sa kompletnom pratećom opremom.  Izrada i montaža se vrši po traženim dimenzijama, raznih oblika.  

Osnovni asortiman cerada čine:
- Standardne kamionske cerade,
- Cerade za male prikolice,
- Cerade za kipere,
- Cerade za automobile i čamce,
- Cerade za prekrivanje bazena...

TENDE

Tende su najprihvatljivije rešenje za zaštitu od svih atmosferskih uticaja tokom cele godine.Ugradnjom tendi smanjujete troškove klimatizacije u Vašim stanovima, poslovnim i javnim objektima, tržnim i zabavnim centrima, obrazovnim i kulturnim ustanovama. Zaštitite Vaše poslovne prostore, letnje bašte ugostiteljskih objekata, terase i balkone. Osim zaštite, tende pružaju visok estetski ugođaj i doprinose lepom izgledu Vašeg objekta.

U ponudi imamo pre svega standardne tipske ali i netipske modele tendi. Na tende iz naše ponude ugrađuju se materijali renomiranih svetskih proizvođača kao što su: SAULEDA SATTLER, PARA, RECASENS. Upravljanje tendom je manuelno, a na zahtev može biti pomoću elektromotora...

Izrada i montaža netipskih tendi se vrši po traženim dimenzijama!

Tipske tende mogu biti:

- Rolo ili konzolna tenda: je tenda sa nosećom čeličnom platformom 40x40mm. Zglobne poluge su od aluminijumskih profila sa čeličnim lancima. Glavne karakteristike materijala su visoka otpornost na sve amosferske uticaje i pogodna su za isticanje reklamne štampe.

- Polukružna tenda: izrađuje se u tri varijante: klasična valjkasta, stepenasta i sferna. Rukovanje pomoću kanapa.

- Baštenska tenda: Namenjena je za pokrivanje većih površina. Montiraju se na čeličnim stubovima sa pratećom konstrukcijom. Mogu biti u kombinaciji dve rolo tende ili dve polukružne tende. Rukovanje je ručno ili električno.

- Netipske tende: Netipske tende su fiksne tende i njihova konstrukcija se izrađuje od čeličnih cevi i profila. Platno je ceradno PVC platno. Fiksne tende mogu biti raznog oblika i u glavnom se izrađuju po zadatim merama. Veoma su pogodne za isticanje reklamne štampe.

ZIMSKE I LETNJE BAŠTE

Zimske i letnje bašte danas predstavljaju, izuzetno popularan, atraktivan,kvalitetan i ekonomski izuzetno pristupačan vid prostora koji ima jako raširenu primenu. Zimske i letnje bašte su se,u praksi, pokazale kao izuzetno otporne na sve vremenske uslove.

Konstrukcija zimskih i letnjih bašti može biti od metalnih profila, kao i već postojeća netipska konstrukcija. Bočne stranice zimskih i letnjih bašti su od providne PVC folije na rajsfešluse ili kopče, u kombinaciji sa ili bez cerade. Kratak rok izrade, brza i jednostavna montaža, pristupačne cene su samo neke od prednosti zimskih i letnjih bašti.

OSTALI ASORTIMAN

- Zastori i zavese u proizvodnim halama,
- Zaštitne cerade,
- Ulošci i zaštitni prekrivači za bazene,
- Suncobrani,
- Strunjače raznih namena,
- Bokserske vreće,
- Teniske mreže...

O nama

O nama

Autoluna je nastavila tradiciju najvećeg preduzeća za izradu proizvoda od ceradnog platna na prostorima bivše SFRJ, UŽAR OPREMA.

Usluge

Usluge

Usluga digitalne štampe na ceradama,štampanje i obrada reklamnih banera. Reparacija svih vrsta kamionskih cerada, kao i cerada za druge namene. Zamena platna na tendama. Sve vrste uslužnog krojenja i šivenja za industriju i domaćinstvo.

Kontakt

Kontakt

Možete nas kontaktirati radnim danima od 08:00 do 16:00 sati.

Tel/Fax.: +381 21 466 621
Mob: +381 65 888 5530
Mob: +381 63 106 8007
Mail: ns.autoluna@gmail.com Lokacija: MAPA